Prevajalnik

nedelja, 17. avgust 2014

Velikani so obstajali

Čas pred poplavo
Pred poplavo Biblija pravi, da so ljudje živeli okoli 900 let. Po poplavi pa se je življenjska doba krajšala iz 400 na 200 pa na 100. Danes je 100 let že precej dobra življenjska doba. Dolga življenjska doba se lahko pojasni z drugačnimi okoliškimi razmerami (50% več kisika) in z boljšimi geni.
Zanimivo je, da imajo vse kulture zgodbe o zlati dobi ljudi, ki so živeli skoraj do 1000 let.
Pred poplavna višina ljudi je bila verjetno zelo večja kot danes. Že kar nekaj okostij velikanov so našli do tedaj, vendar jih skrbno zakrivajo. Pa si oglejmo primere:

3,5 metrov veliko okostje človeka, Italija
V Indiani, Brewersville so leta 1879 našli 2,95m veliko okostje človeka. –Indianapolis News, 10 november,1975, citirano v Reader's digest's mysteries of the unexplained.

"Zakopani pod lupinami školjk okoli 30 milj pod mestom Los Angeles, gospod J.M. Clay je našel nezmotljiv dokaz prazgodovinskih okostij. Ogromne kosti v vsakem pogledu človeške so bile najdene vstavljene v debelem sloju lupin školjk. Najdeno je bilo vse skupaj 20 nedotaknjenih okostij in vsako okostje je bilo veliko 2,75m," The Daily Town Talk, 9 december, 1902.

Več kot 3m visoko okostje so našli v Nevadi, Humbolt Lake leta 1931. –Lovelock Review-Miner's, 19 junij 1931.

"V Walkerton-u, 20 milj JV od South Bend-Indiana, so leta 1925 našli 8 okostij velikih od 2,5m do 2,75m. Vsi so nosili bakren oklep. Muzeji niso bili zainteresirani!(?)"-Weird America by Jim Brandon, str. 84.
Mogoče niso sprejeli zato, ker teorija pravi, da smo začeli kot majhni in smo se vedno večali s časoma.

"V Mehiki so zgodbe bile podane iz generacije v generacijo in govorijo o tem, kako so včasih živeli velikani, ki so bili pokvarjeni ljudje in so bili pobiti med vojnami. Da bi potrdili svoje zgodbe, so privlekli na plan ogromno kost stegna, ki je v dolžino merila toliko, kakor normalen moški v višino. Prinesli so tudi druge kosti, vendar so bile vse obglodane in so že razpadale," Discovery and Conquest of Mexico and New Spain, Bernal Diaz de Castillo, str. 185.





Ni komentarjev:

Objavite komentar